Skip to content

Vilka inköp behöver göras innan barnet anländer?

Det är flera saker som du kan behöva addera på din inköpslista innan barnet har fötts. För att du ska kunna fokusera på att ta hand om barnet och komma in i en rutin, är det alltid en fördel att förbereda hemmet så mycket som möjligt innan. Så vad ska köpas in och hur kan du spara en slant på alla inköp som behöver göras?

Barnvagn är ett måste

Du vill inte bli låst inne i huset och kanske det kan kännas lite otäckt att ge dig ut i området med ditt nyfödda barn, men det kommer vara bra för både dig och ditt barn om ni får lite frisk luft och kommer ut och träffar lite folk. Här kan du spara pengar genom att köpa barnvagnspaket, som består av fler delar och du därmed har allting som behövs för att kunna gå på härliga promenader tillsammans.

Inred barnkammaren

Att sysselsätta sig med att inreda barnkammaren månaderna innan barnet har fötts är en rolig syssla som du och din partner kan göra tillsammans. Vad behöver då köpas in? Det finns både lite nyttigare och mer fördelaktiga saker som du kan lägga till i inköpslistan!

En spjälsäng är såklart ett måste, men det kommer också vara bra om du har plats för förvaring, leksaker och personliga tillbehör som gör rummet mysigt och trevligt att umgås i. Så vad ska ni ha för färgtema i barnkammaren och vilka möbler kommer att göra barnkammaren mer skräddarsydd för dig?